Pune Dore Me Grep 2013

Puna - wikipedia, Puna përfshinë aftësinë mendore dhe fizike ë njerëzve pë ë punuar. kthjellim pë termin "punë" [redakto | redakto tekstin burimor].

Pune Dore Me Grep 2013 Related Posts